ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εγκαταστάθηκε συσκευή ασφάλειας εδάφους στον κατεστραμμένο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Μια συσκευή ασφαλείας εδάφους με προειδοποιητικά σήματα έχει εγκατασταθεί στον κατεστραμμένο λόφο Patong.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Ξεκίνησαν οι προσωρινές εργασίες επισκευής του δρόμου Patong, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες.

Οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Siwat Rawangkun και μια ομάδα επεξεργαστών από τους Ταϊλανδούς Γεωτεχνικούς Μηχανικούς Πολιτικών Μηχανικών επιθεώρησαν την κατεστραμμένη περιοχή στον λόφο Patong.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Siwat είπε στο Phuket Express, «Έχει εγκατασταθεί μια συσκευή ασφαλείας εδάφους που μπορεί να μετρήσει την πίεση του εδάφους, την αντοχή του εδάφους, το νερό στο έδαφος και την κλίση του εδάφους. Εάν αυτές οι μετρήσεις υπερβαίνουν τα καθορισμένα όρια, η συσκευή θα μας προειδοποιήσει με σήματα και μπορούμε να κλείσουμε το δρόμο με ασφάλεια».

Εν τω μεταξύ, μια τοπική συντόμευση από το Chalong προς την Patong θα ανακαινιστεί για τους χρήστες του δρόμου.

Οι αξιωματούχοι του Kathu ερευνούν μια άλλη φυσική διαδρομή από το Kathu προς την Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.