Κυκλοφοριακό χάος μετά τη δυνατή βροχόπτωση που πλήττει το Πουκέτ

Τσερνγκ Ταλάι

Πουκέτ -

Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε πολλές περιοχές του Πουκέτ προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η βροχή έπληξε πολλές περιοχές του Πουκέτ σε σύντομο χρονικό διάστημα σήμερα το απόγευμα (28 Οκτωβρίουth) εκτός από την πόλη του Πουκέτ.

Chalong
Chalong

Πολλοί δρόμοι όπως στο Cherng Talay, Chalong, Patong, Wichit και Karon πλημμύρισαν. Σε ορισμένους δρόμους τα μηχανάκια δεν μπορούσαν να περάσουν. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Πατόνγκ
Πατόνγκ
Karon

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.