Το μίνι βαν του Kathu Mayor και ο αλλοδαπός οδηγός συγκρούστηκαν σε τροχαίο, χωρίς τραυματισμούς

Kathu -

Ο δήμαρχος Kathu, ο οποίος ήταν επιβάτης, και ένας άγνωστος αλλοδαπός οδηγός έχουν διαφύγει τραυματισμούς μετά από ένα αυτοκίνητο γ.ollision στο Kathu.

Η αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στη 1:50 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (28 Οκτωβρίουth) κοντά σε ένα βενζινάδικο στο Kathu. Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν στο δρόμο ένα χαλασμένο μαύρο μίνι βαν και ένα κατεστραμμένο λευκό αυτοκίνητο. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο δήμαρχος Kathu, κ. Chaianan Sutthikun, ο οποίος ήταν επιβάτης στο μαύρο μίνι βαν και ο αλλοδαπός οδηγός στο λευκό αυτοκίνητο, είχαν διαφύγει και οι δύο τραυματισμούς.

Δεν έγινε αμέσως σαφές ποιες ήταν οι συνθήκες πίσω από το ατύχημα ή ποιος έφταιξε. Η ταυτότητα και των δύο οδηγών αποκρύφτηκε από την αστυνομία του Kathu και τα δύο μέρη φέρεται να συνεργάζονταν μεταξύ τους για τις ζημιές και την ευθύνη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.