Ισραηλινός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ με 55 σφαίρες πυροβόλου όπλου

Πουκέτ -

Ένας Ισραηλινός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με 55 σφαίρες των 5.56 χλστ.

Η αστυνομία του Sakoo είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (26 Οκτωβρίουth) συνέλαβαν έναν 29χρονο Ισραηλινό στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Κατευθυνόταν προς την Μπανγκόκ. Το πλήρες όνομά του, ωστόσο, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Sakoo στον Τύπο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στις αποσκευές του 55 σφαίρες, 5.56 χλστ., οι οποίες χρησιμοποιούνται για τουφέκι μετά την ακτινογραφία. Ο Ισραηλινός παραδέχτηκε ότι οι σφαίρες του ανήκαν, σύμφωνα με την αστυνομία του Σακού.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Sakoo στο Thalang. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο ύποπτος επισκέφθηκε την Ταϊλάνδη για τελευταία φορά το 2018. Την τελευταία φορά έφτασε στο νησί Samui από το Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Δήλωση από τον ύποπτο για το γιατί είχε τις σφαίρες δεν έγινε αμέσως στον ταϊλανδικό Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.