ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι εργασίες επισκευής του δρόμου Patong συνεχίζονται

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ξεκίνησαν οι προσωρινές εργασίες επισκευής του δρόμου Patong, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Διευθυντής του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων του Πουκέτ κ. Yuttana Pitak είπε στο Phuket Express, «Οι εργασίες επισκευής ξεκίνησαν σήμερα (26 Οκτωβρίουth) που θα διαρκέσει περίπου 14 ημέρες. Ο προϋπολογισμός για τις προσωρινές εργασίες επισκευής είναι περίπου 4.9 εκατομμύρια μπατ».

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew είπε στο Phuket Express, «Προσπαθούμε να φτιάξουμε το δρόμο το συντομότερο δυνατό. Κατανοούμε ότι αυτός ο δρόμος είναι ένας από τους κύριους οικονομικούς δρόμους του Πουκέτ. Πολλοί άνθρωποι και επιχειρηματίες υποφέρουν».

Το Phuket Express σημειώνει ότι αυτό είναι μόνο μια προσωρινή επιδιόρθωση και οι μόνιμες επισκευές του δρόμου είναι πιθανό να διαρκέσουν μήνες.

Εν τω μεταξύ, μια τοπική συντόμευση από το Chalong προς την Patong θα ανακαινιστεί για τους χρήστες του δρόμου.

Οι αξιωματούχοι του Kathu ερευνούν μια άλλη φυσική διαδρομή από το Kathu προς την Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.