ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αύριο θα ξεκινήσει η κατεδάφιση για εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Bypass Road στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ έχει μπλοκάρει μια ολόκληρη λωρίδα στη Ρασάντα, στο Μουάνγκ Πουκέτ, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Ένα τμήμα της οδού παράκαμψης που είναι ένας από τους πολλούς σημαντικούς δρόμους στο Πουκέτ συνεχίζει να είναι κλειστό λόγω του φόβου για περισσότερες κατολισθήσεις κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη βόρεια λωρίδα.

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο ηλικίας 30 ετών στον κύριο δρόμο παράκαμψης στην υποπεριφέρεια Rassada, Mueang Phuket πρόκειται να κατεδαφιστεί.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew σήμερα (27 Οκτωβρίουth) επιθεώρησε το εγκαταλελειμμένο κτίριο με τον εργολάβο που θα κάνει τις κατεδαφιστικές εργασίες.

Ο κυβερνήτης Narong είπε στο Phuket Express, «Ο δρόμος είναι πλέον κλειστός για την κυκλοφορία. Η κατεδάφιση θα ξεκινήσει αύριο (28 Οκτωβρίουth) και αναμένεται να γίνει εντός 15 ημερών. Μετά από αυτό ο δρόμος θα είναι έτοιμος να ανοίξει για τους χρήστες του δρόμου. Το συμβόλαιο έχει επιβεβαιώσει ότι δεν θα πέσει κατασκευές κατά την κατεδάφιση».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.