Κλέφτες κλέβουν από δύο ψιλικατζίδικα στο Wichit μέσα σε μια νύχτα, και οι δύο συνελήφθησαν αργότερα

Wichit -

Κλέφτες έκλεψαν από δύο ψιλικατζίδικα στο Wichit μέσα σε ένα βράδυ.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (25 Οκτωβρίουth) στις 10:40 ειδοποιήθηκαν ότι δύο ύποπτοι έκλεψαν από ένα ψιλικατζίδικο στο Wichit.

Στη συνέχεια, στις 11:00 μ.μ., ειδοποιήθηκαν ξανά ότι δύο ύποπτοι έκλεψαν από ένα άλλο ψιλικατζίδικο στο Wichit. Αυτή τη φορά ένας από τους υπόπτους, ο κ. Tananuwat, 29 ετών, συνελήφθη από το προσωπικό ενώ ο άλλος ύποπτος έφυγε με ταχύτητα με μια μοτοσικλέτα. Ο Tananuwat βρέθηκε θετικός στα ναρκωτικά και παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Χθες (26 Οκτωβρίουth) Η αστυνομία του Wichit συνέλαβε τον άλλο ύποπτο κ. Chitnupong, 30. Του κατασχέθηκαν δύο χάπια μεθαμφεταμίνης και 0.34 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε οκτώ χάπια μεθαμφεταμίνης πριν κλέψει από τα δύο ψιλικατζίδικα.

Και οι δύο αντιμετώπιζαν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορίας 1 και κλοπή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.