Η θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού βρέθηκε αποκλεισμένη στην παραλία του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια θαλάσσια χελώνα διασώθηκε αφού βρέθηκε λανθασμένη σε παραλία στο Πουκέτ.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι ειδοποιήθηκε ότι μια ζωντανή θαλάσσια χελώνα βρέθηκε στην παραλία Μπανάνα στο νησί Racha Noi στα ανοιχτά του Rawai.

Η θαλάσσια χελώνα δεν κατάφερε να κατέβει στο θαλασσινό νερό. Μεταφέρθηκε πίσω στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Απειλούμενων Ζώων Sireetarn στο Cape Panwa στο Wichit.

Η θαλάσσια χελώνα έχει μήκος 67 εκατοστά και πλάτος 68 εκατοστά. Ζυγίζει 28.5 κιλά. Η χελώνα ήταν αδύναμη και τραυματισμένη, χωρίς αριστερό μπροστινό και αριστερό πίσω βατραχοπέδιλο. Η χελώνα υπέφερε επίσης από εντερική απόφραξη. Τώρα νοσηλεύεται στο ναυτικό κέντρο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.