Περιοχή 8 Η αστυνομία με έδρα το Πουκέτ κατέσχεσε 260 όπλα σε 15 ημέρες

Πουκέτ -

Η αστυνομία της Περιφέρειας 8 με έδρα το Πουκέτ κατέσχεσε 260 όπλα σε 15 ημέρες.

Ο διοικητής της περιοχής 8, υποστράτηγος Surapong Thanomjit είπε στο Phuket Express για την επιδρομή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα (25 Οκτωβρίουth). Από 10 Οκτωβρίουth έως τον Οκτώβριο 24th που είναι συνολικά 15 ημέρες έχουν κατασχέσει 260 όπλα με 1,702 σφαίρες από 363 θήκες.

«Τα πυροβόλα όπλα έχουν εμπλακεί σε πολλά εγκλήματα που οδηγούν σε απώλεια περιουσίας και ζωών. Συνεχίζουμε να καταπολεμούμε αυτά τα πυροβόλα όπλα για να αποτρέψουμε εγκλήματα. Οι στόχοι μας έχουν εμπλακεί στην πώληση αυτών των παράνομων πυροβόλων όπλων και μέσω διαδικτυακών καναλιών», πρόσθεσε ο υποστράτηγος Surapong.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της περιοχής 8 καλύπτει επτά επαρχίες στην άνω νότια περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.