Οι υπάλληλοι αφαιρούν πινακίδες καταπάτησης στην παραλία Lay Phang στο Thalang

Thalang -

Οι αξιωματούχοι αφαίρεσαν τις πινακίδες καταπάτησης στην παραλία Lay Phang στο Thalang αφού δόθηκε εντολή από τις αρμόδιες υπηρεσίες να κατεδαφιστούν όλες οι καταπατημένες κατασκευές.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Κατασκευές που φέρεται να έχουν καταπατήσει δημόσιους χώρους αξίας 50 δισεκατομμυρίων μπατ στην παραλία Lay Phang στο Cherng Talay, Thalang, κατεδαφίστηκαν τελικά.

Έξι οικόπεδα στο οικόπεδο έχουν παραγγελθεί για την κατεδάφιση. Τέσσερα από αυτά έχουν ήδη κατεδαφιστεί ενώ άλλα δύο πρόκειται να κατεδαφιστούν σύντομα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Χθες (26 Οκτωβρίουth) μια ομάδα αξιωματούχων από το Γραφείο Νομικών Εκτελεστών του Πουκέτ και την Αστυνομία Cherng Talay επιθεώρησαν την περιοχή ενδιαφέροντος στην παραλία Lay Phang – Παραλία Layan στην υποπεριφέρεια Cherng Talay.

Στην περιοχή βρέθηκαν πέντε πινακίδες που έγραφαν: «Αυτή η περιοχή αμφισβητείται και βρίσκεται σε δικαστική διαδικασία μεταξύ ιδιωτικών τομέων και κυβέρνησης. Οι υπάλληλοι δεν επιτρέπεται να κάνουν τίποτα σε αυτόν τον τομέα χωρίς άδεια. Οποιαδήποτε παράβαση σε αυτό, θα ληφθούν νομικά μέτρα. Οι καταγγελίες θα υποβληθούν στα κρατικά γραφεία».

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πρόκειται να κινηθούν νομικά εναντίον οποιουδήποτε τοποθέτησε αυτές τις πινακίδες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.