Μοτοσικλέτες επιτρέπεται να περάσουν στην κατεστραμμένη οδό Patong Hill

Πατόνγκ-

Οι μοτοσικλέτες επιτρέπεται πλέον να περνούν στον μερικώς κατεστραμμένο δρόμο Patong Hill.

Η Τροχαία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express χθες (26 Οκτωβρίου), «Στις 6:00 μ.μ. ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew διέταξε να ανοίξει η περιοχή Patong Hill (Phra Baramee Road No. 4029) για μοτοσικλέτες μόνο μετά το Department of Highway έχει επιβεβαιώσει ότι μοτοσικλέτες μπορούν να περάσουν με ασφάλεια από την περιοχή. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για μηχανάκια όλο το 24ωρο».

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση

Το ωράριο των πεζών σε τμήματα του λόφου Patong που έχει καταρρεύσει παρατείνεται πλέον από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Πολλοί μαθητές κατέβηκαν με τα πόδια από τον λόφο Patong στα σχολεία την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας των σχολείων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.