Ξένος άνδρας διασώθηκε μετά από αγώνα κατά την κατάδυση στα ανοιχτά του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άγνωστος αλλοδαπός άνδρας διασώθηκε αφού υπέφερε από ασθένεια αποσυμπίεσης ενώ βουτάει κοντά σε ένα νησί στο Chalong.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό χθες (26 Οκτωβρίουth). Ο αλλοδαπός βρισκόταν σε μια βάρκα κοντά στο νησί Tue, ανατολικά του νησιού Racha.

Στο σκάφος μπήκαν μέλη έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσουν τον 53χρονο αλλοδαπό που είναι εκπαιδευτής καταδύσεων. Είπε στους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ότι μόλις είχε αναρρώσει και άρχισε να καταδύεται ξανά μετά από εγχείρηση καρδιάς. Μεταφέρθηκε πίσω στο Chalong και κατευθύνθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.