Ένας άλλος τοπικός δρόμος από το Kathu προς τον λόφο Patong που πρόκειται να ανακαινιστεί

Kathu -

Μια άλλη τοπική διαδρομή από το Kathu προς τον λόφο Patong πρόκειται να ανακαινιστεί για τους χρήστες μοτοσυκλετών.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Μια τοπική συντόμευση από το Chalong προς την Patong θα ανακαινιστεί για τους χρήστες του δρόμου.

Οι αξιωματούχοι του Kathu ερευνούν μια άλλη φυσική διαδρομή από το Kathu προς την Patong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Siwat Rawangkun είπε στο Phuket Express, «Πρόκειται να ανακαινίσουμε έναν τοπικό δρόμο από το σπίτι των ιερέων Bang Thong στο Kathu μέχρι το Ναό του Θεού Τίγρη στον λόφο Patong».

«Η απόσταση είναι περίπου δύο χιλιόμετρα. Θα χρειαστούν δύο ημέρες για την ανακαίνιση πριν ο δρόμος είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί για μοτοσικλέτες», πρόσθεσε ο κ. Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.