Οι μαθητές κατεβαίνουν από τον λόφο Patong την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας των σχολείων

Πατόνγκ –

Πολλοί μαθητές κατέβηκαν με τα πόδια από τον λόφο Patong στα σχολεία την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας των σχολείων.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Το ωράριο των πεζών σε τμήματα του λόφου Patong που έχει καταρρεύσει παρατείνεται πλέον από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Σήμερα το πρωί (25 Οκτωβρίουth) πολλοί μαθητές κατέβηκαν από τον λόφο Patong κατευθυνόμενοι προς τα σχολεία. Μερικοί από αυτούς κρατούσαν μεγάλες σχολικές τσάντες. Εν τω μεταξύ, κάποιοι γονείς μετέφεραν τα παιδιά τους που είναι ακόμη πολύ μικρά για να περπατήσουν στο λόφο.

Οι τοπικές αρχές έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους που περπάτησαν πάνω από το λόφο με δωρεάν μεταφορά και στις δύο άκρες. Εν τω μεταξύ, πολλά μηχανάκια έχουν παρκάρει και στις δύο άκρες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.