Η αστυνομία καταδιώκει έναν υπάλληλο του Trang SWAT αφού φέρεται να σκότωσε και τραυμάτισε πελάτες μπαρ στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Trang την Τρίτη

Τρανγκ –

Ένας αστυνομικός από το SWAT του Trang καταζητήθηκε από αξιωματούχους αφού πυροβόλησε και σκότωσε έναν πελάτη του μπαρ ενώ τραυμάτισε άλλους δύο πελάτες κατά τη διάρκεια ενός καβγά μεθυσμένου με το θύμα σε χώρο διασκέδασης στην περιοχή Mueang, Trang, τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου.

Αξιωματούχοι από το αστυνομικό τμήμα Mueang Trang και εθελοντές διάσωσης έφτασαν στο σημείο γύρω στη 1:13 π.μ. αφού ειδοποιήθηκε για το περιστατικό των πυροβολισμών που αφορούσε θανάτους και τραυματισμούς.

Κατά την άφιξη, το σώμα του νεκρού, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Jitakorn Kongchan, βρέθηκε στο πάτωμα. Σύμφωνα με την αρχική εξέταση, το 32χρονο θύμα πυροβολήθηκε εννέα φορές στο κεφάλι, στον ώμο και στο χέρι.

Ένας από τους τραυματίες ήταν ο φίλος του Jitakorn ονόματι Ekaphot Phetrat, 34 ετών, ο οποίος πυροβολήθηκε στο ισχίο και τον αστράγαλο, ενώ ένας άλλος τραυματίας ήταν ένας τυχαίος πελάτης του μπαρ. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για νοσηλεία.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο λοχίας της αστυνομίας Chutipon Nakkaew, ο οποίος ήταν επίσης γνωστός ως "Sergeant Bird", ήρθε στο χώρο με τον συνάδελφό του. Σύμφωνα με έναν σερβιτόρο, και οι δύο φαίνονταν ήδη μεθυσμένοι και πιθανώς έπιναν από κάπου αλλού πριν μπουν στο χώρο.

Ο λοχίας Bird φέρεται να κλωτσούσε μια καρέκλα και τραυμάτισε το θύμα που καθόταν στο τραπέζι δίπλα του. Ο θυμωμένος Jitakorn στη συνέχεια έσπρωξε το χέρι του λοχία Bird με οργή.

Στη συνέχεια, όταν το θύμα ανέβαινε στον δεύτερο όροφο, ο αστυνομικός του SWAT φέρεται να έβγαλε το όπλο του και απείλησε τον Jitakorn από την πλάτη του πριν αρχίσει να πυροβολεί αμέσως. Στη συνέχεια ο Εκαφότ κατέβηκε από το τραπέζι για να προσπαθήσει να σώσει τον φίλο του πριν τραυματιστεί.

Ο Λοχίας Μπερντ είχε καταφέρει να τρέξει τρέχοντας μετά το συμβάν. Περίπου 50 αστυνομικοί αναπτύχθηκαν για να κυνηγήσουν τον φερόμενο ως δράστη για νομικές διαδικασίες.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.