Αξιωματούχοι του Kathu ερευνούν μια άλλη φυσική διαδρομή προς την Patong

Kathu -

Οι αξιωματούχοι του Kathu ερευνούν μια άλλη φυσική διαδρομή από το Kathu προς την Patong.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Μια τοπική συντόμευση από το Chalong προς την Patong θα ανακαινιστεί για τους χρήστες του δρόμου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Χθες (24 Οκτωβρίουth) Αξιωματούχοι του Kathu με επικεφαλής τον Αρχηγό της Περιφέρειας Kathu κ. Siwat Rawangkun και τον Αντιδήμαρχο Patong κ. Kittisan Kuru πραγματοποίησαν έρευνα άλλης φυσικής διαδρομής από το Kathu προς την Patong.

Ο κ. Siwat είπε στο Phuket Express, «Η διαδρομή είναι κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο καρτ κοντά σε ένα στρατόπεδο ελεφάντων πριν από τον Kwan Yang».

Η τοπογραφία έχει στόχο να βρει άλλο τρόπο για προσωρινή μεταφορά, ενώ μέρος του κεντρικού δρόμου από το Kathu προς τον λόφο Patong (Phra Baramee Road No. 4029) είναι προσωρινά κλειστό», πρόσθεσε ο κ. Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.