Το Kathu Field Hospital ανοίγει ως προσωρινή λύση λόγω της κατάρρευσης του δρόμου Patong Hill

Kathu -

Το νοσοκομείο Kathu Field Hospital άνοιξε προσωρινά μετά την κατάρρευση του δρόμου Patong Hill.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Το ωράριο των πεζών σε τμήματα του λόφου Patong που έχει καταρρεύσει παρατείνεται πλέον από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Επαρχιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ μαζί με το Νοσοκομείο Patong σήμερα (25 Οκτωβρίουth) άνοιξε ένα προσωρινό νοσοκομείο πεδίου στο δημόσιο πάρκο Kathu. Το νοσοκομείο υπαίθρου είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.