Δεκαοκτώ παίκτες συνελήφθησαν σε επιδρομή στο Thalang

Thalang -

Δεκαοκτώ παίκτες συνελήφθησαν μετά από επιδρομή στο άντρο τζόγου στο Thalang.

Μια ομάδα αξιωματούχων Thalang έκανε έφοδο σε ένα άντρο τυχερών παιχνιδιών σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Thep Kasattri χθες (24 Οκτωβρίου). Δεκαοκτώ παίκτες έχουν συλληφθεί οι οποίοι είναι οκτώ άνδρες και δέκα γυναίκες που έπαιζαν χαρτιά.

Η έφοδος έγινε μετά από καταγγελίες από τους αξιωματούχους ότι υπήρχε παράνομος κύκλος τζόγου στην περιοχή.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Thalang. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο. Ένας από αυτούς που είναι και ιδιοκτήτης σπιτιού αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για λειτουργία παράνομου άντρου τυχερών παιχνιδιών.

Τα ονόματα των υπόπτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα στο Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.