Ύποπτος σε φυγή μετά από ληστεία σε ψιλικατζίδικο στο Thalang

Thalang -

Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που λήστεψε ένα ψιλικατζίδικο με μαχαίρι στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό νωρίς σήμερα το πρωί στις 3:00 π.μ. (25 Οκτωβρίου) σε ένα ψιλικατζίδικο στο Baan Para, στην υποπεριφέρεια Pa Klok.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν ταραγμένο υπάλληλο που ονομαζόταν μόνο η κυρία Jiranuch. Είπε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας ύποπτος που φορούσε κράνος ολόκληρος μπήκε στο κατάστημα. Χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να την απειλήσει πριν ξεφύγει με ταχύτητα 4,200 μπατ.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο κατάστημα ενώ αναζητούν τον ύποπτο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.