ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παράταση των ωρών πεζοπορίας στο λόφο Patong

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Το ωράριο των πεζών σε τμήματα του λόφου Patong που έχει καταρρεύσει παρατείνεται πλέον από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση

Από την Κυριακή (23 Οκτωβρίουrd), ο δρόμος παραμένει κλειστός για όλα τα οχήματα και διατίθεται μόνο με τα πόδια. Οι δημοτικές αρχές της Πατόνγκ έχουν κανονίσει μια υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από την πινακίδα της πόλης Πατόνγκ – Πυροσβεστικός Σταθμός Πατόνγκ μεταξύ 07:00 π.μ. και 8:00 μ.μ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμος Πατόνγκ ανακοίνωσε σήμερα (24 Οκτωβρίου) ότι οι ώρες πεζοπορίας στην περιοχή παρατείνονται τώρα μία ώρα ακόμη έως τις 9:00 μ.μ. Παρείχαν επίσης δωρεάν μεταφορά και στις δύο άκρες για να αποβιβάσουν και να παραλάβουν επισκέπτες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.