Ο τοπικός δρόμος από το Chalong προς την Patong πρόκειται να ανακαινιστεί

Πατόνγκ –

Μια τοπική συντόμευση από το Chalong προς την Patong θα ανακαινιστεί για τους χρήστες του δρόμου.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) Rewat Areerob σήμερα το πρωί (24 Οκτωβρίου) πραγματοποίησαν έρευνα στον τοπικό δρόμο πίσω από τον ναό Silsuparam στο Chalong.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Πατόνγκ στο Πουκέτ άρχισε να καταρρέει μετά από κατολίσθηση.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Rewat είπε στο Phuket Express, «Ο δρόμος έχει ήδη υπάρξει που είναι μια συντόμευση από το Chalong και οδηγεί στην Patong. Η συνολική απόσταση είναι περίπου τρία χιλιόμετρα. Η κατασκευή του δρόμου ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, αλλά ήταν ημιτελής λόγω ενός προβλήματος στη γη του Τμήματος Δασών».

«Έχουμε στείλει αίτημα στο Τμήμα Δασών για την ανάπλαση του δρόμου. Αν το εγκρίνουν, θα ξεκινήσει άμεσα το έργο της ανάπλασης του δρόμου». δήλωσε ο Κυβερνήτης.

Αυτός ο δρόμος, εάν ολοκληρωθεί και εγκριθεί, θα είναι μια εναλλακτική διαδρομή προς και από την Πατόνγκ με τον λόφο να έχει υποστεί ζημιά από κατολίσθηση και να αντιμετωπίζει εκτεταμένες επισκευές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.