ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο 30 ετών στον κύριο δρόμο παράκαμψης στο Πουκέτ θα κατεδαφιστεί

Πουκέτ -

Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο ηλικίας 30 ετών στον κύριο δρόμο παράκαμψης στην υποπεριφέρεια Rassada, Mueang Phuket πρόκειται να κατεδαφιστεί.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ έχει μπλοκάρει μια ολόκληρη λωρίδα στη Ρασάντα, στο Μουάνγκ Πουκέτ, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Ένα τμήμα της οδού παράκαμψης που είναι ένας από τους πολλούς σημαντικούς δρόμους στο Πουκέτ συνεχίζει να είναι κλειστό λόγω του φόβου για περισσότερες κατολισθήσεις κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη βόρεια λωρίδα.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (22 Οκτωβρίουnd) και διευθύνονταν από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ, Amnuay Pitsuwan και τις αρμόδιες αρχές.

Ο κ. Amnuay είπε στο Phuket Express, «Αυτό το εγκαταλελειμμένο κτίριο χτίστηκε πριν από 30 χρόνια, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ πλήρως. Το οικόπεδο άρχισε να γλιστράει κοντά στο κτίριο από αυτή την εβδομάδα και φαίνεται ότι συνεχίστηκε.»

"Ένας εκπρόσωπος μιας εταιρείας στην οποία ανήκει αυτή η περιοχή είναι ευχαριστημένος με την κατεδάφιση." πρόσθεσε ο Amnuay, χωρίς να αναφέρει το όνομα της εταιρείας.

«Στις 25 Οκτωβρίουth η επαρχία θα ζητήσει από τον Δήμο Rassada την κατεδάφιση και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα. Θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η κατεδάφιση. Μια εταιρεία του ιδιωτικού τομέα θα κάνει τη δουλειά. Εν τω μεταξύ, τμήματα του δρόμου σε κοντινή απόσταση παραμένουν κλειστά για την κυκλοφορία». κατέληξε ο Amnuay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.