Πιο πρόσφατες ενημερώσεις στον δρόμο Patong Hill στο Πουκέτ

Kathu, Πουκέτ –

Κατολίσθηση σημειώθηκε στον ανηφορικό αυτοκινητόδρομο στο δρόμο προς τον λόφο Patong στην περιοχή Kathu την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, λόγω των ισχυρών πλημμυρών στην υποπεριφέρεια Patong στο παρελθόν.

Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία προς το Νοσοκομείο Patong ήταν αποκλεισμένη. Ο δρόμος ήταν επίσης κλειστός από σήμερα το πρωί. Εν τω μεταξύ, ένα προσωρινό νοσοκομείο υπαίθρου δημιουργείται στο πάρκο Kathu προτού οι αρχές προλάβουν να ανοίξουν το δρόμο. Το νοσοκομείο θα ανοίξει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Εν τω μεταξύ, ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonsiew και οι σχετικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν μια συνάντηση για να συζητήσουν και να παρακολουθήσουν την πρόοδο των λύσεων και των επισκευών στον αυτοκινητόδρομο 4029 ή στην οδό Patong Hill. Σύμφωνα με την αρχική συζήτηση, θα πραγματοποιηθεί μια προσωρινή επισκευή του δρόμου με εγκατάσταση πασσάλων και κατασκευή φράγματος τοίχου με προϋπολογισμό 4.9 εκατομμυρίων μπατ.

Η Αρχή ταχείας κυκλοφορίας της Ταϊλάνδης (EXAT) επιτάχυνε επίσης το σχέδιο της οδικής σήραγγας «Kathu-Patong» για την επίλυση προβλημάτων κατολισθήσεων. Το έργο αναμένεται να λειτουργήσει πλήρως για δημόσια υπηρεσία το 2027.

Η σήραγγα θα είναι μήκους 3.98 χιλιομέτρων για να διευκολύνει τους οδηγούς που ταξιδεύουν μεταξύ δύο περιοχών καθώς και να μειώσει την κυκλοφορία και τα ατυχήματα στην εθνική οδό 4029. Η κατασκευή θα λύσει επίσης το πρόβλημα της κατολίσθησης και θα γίνει περιοχή εκκένωσης σε περίπτωση καταστροφών.

Από την Κυριακή ο δρόμος είναι κλειστός για όλα τα οχήματα και διατίθεται μόνο με τα πόδια. Οι δημοτικές αρχές της Πατόνγκ έχουν κανονίσει μια υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από την πινακίδα της πόλης Πατόνγκ – Πυροσβεστικός Σταθμός Πατόνγκ μεταξύ 07:00 π.μ. και 8:00 μ.μ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.