ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα αποτελέσματα του εδάφους του λόφου Patong δείχνουν ότι ο δρόμος δεν είναι έτοιμος για χρήση

Πατόνγκ –

Τα αποτελέσματα δοκιμών εδάφους στον λόφο Patong δείχνουν ότι ο δρόμος δεν είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί για τους χρήστες του δρόμου, ακόμη και για τους πεζούς.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο δρόμος Patong θα είναι έτοιμος για χρήση μετά από προσωρινές εργασίες επισκευής που θα διαρκέσουν επτά ημέρες και οι εργασίες θα ξεκινήσουν αφού σταματήσει η τρέχουσα βροχή.

Εμπειρογνώμονες κατολισθήσεων από το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων δοκιμάζουν πόσο ισχυρό είναι το έδαφος στο λόφο Πατόνγκ προτού εξετάσουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν στους πεζούς να περπατήσουν κατά μήκος του.

Τώρα η ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong ανέφερε σήμερα το απόγευμα (22 Οκτωβρίουnd), «Τα αποτελέσματα της ανάλυσης από το έδαφος δείχνει ότι η περιοχή αποτελείται από «Χαλαρή Άμμο» ανάμεσα σε λόφους. Η στάθμη του νερού κάτω από το έδαφος είναι υψηλά, γεγονός που κινδυνεύει να καταρρεύσει ο δρόμος».

«Οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να συνεχίσουν το κλείσιμο της περιοχής που έχει καταρρεύσει στο λόφο. Ο δρόμος δεν είναι ακόμη έτοιμος για τους χρήστες του δρόμου ή τους πεζούς». συμπέρανε η αστυνομία της Πατόνγκ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.