ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αγνοούμενη Ρωσίδα στο Πουκέτ εθεάθη για τελευταία φορά αφού μπήκε στη θάλασσα

Πουκέτ -

Μια αγνοούμενη Ρωσίδα εθεάθη για τελευταία φορά αφού μπήκε στη θάλασσα στο Thang και άφησε τα ρούχα και τα παπούτσια της σε μια παραλία.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια 53χρονη Ρωσίδα τουρίστρια χάθηκε από ξενοδοχείο στην περιοχή Thalang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Στις 10:00 π.μ. της Πέμπτης (20 Οκτωβρίουth) Η κα Έλενα έφυγε από το δωμάτιο στην παραλία Nai Thon που ήταν κοντά με τις φίλες της. Μπήκε μόνη της στη θάλασσα.

Στις 11:00 π.μ. οι φίλοι της επέστρεψαν στο δωμάτιο μέχρι το μεσημέρι αλλά η κυρία Έλενα δεν επέστρεψε. Την πήραν τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε. Έλεγξαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου της και διαπίστωσαν ότι άφησε το τηλέφωνό της στο δωμάτιο.

Στις 4:00 βγήκαν να την αναζητήσουν. Βρήκαν μόνο την πετσέτα και τα παπούτσια της αφημένα στην παραλία. Αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με τη βοήθεια.

Από χθες ξεκίνησε έρευνα από την Αστυνομία του Σακού, την Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ και άλλους, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη κανένα σημάδι της. Η Έλενα φέρεται να υποφέρει από προβλήματα απώλειας μνήμης.

Τα ονόματα των φίλων αποκρύπτονταν από τις αρχές επιβολής του νόμου του Πουκέτ και δεν υπήρξε άμεση απάντηση για το γιατί δεν έμειναν ενώ η Έλενα πήγαινε για μπάνιο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.