Ξένος σε κανό διασώθηκε μετά από μάχη με τα κύματα στο Thalang

Thalang -

Ένας αλλοδαπός σε κανό διασώθηκε μετά από μάχη με τα κύματα κοντά σε μια παραλία στο Thalang.

Αξιωματούχοι της Περιφέρειας Thalang ανέφεραν χθες (21 Οκτωβρίου) ότι ένας άγνωστος ξένος άνδρας μπήκε στη θάλασσα με ένα κανό στην παραλία Nai Thon στο οποίο είχαν τοποθετηθεί κόκκινες σημαίες που προειδοποιούσαν να μείνετε έξω από το νερό λόγω των ισχυρών κυμάτων στη θάλασσα.

Ο αλλοδαπός σφυροκοπούσε με κύματα και χτύπησε σε βράχους κοντά στην ακτή. Ένας άλλος αλλοδαπός άνδρας είδε το περιστατικό και βοήθησε στη διάσωση του άνδρα που αντιμετώπιζε προβλήματα. Ο αλλοδαπός άνδρας που επέβαινε στο κανό διασώθηκε πίσω στην παραλία στην οποία υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα. Εν τω μεταξύ, ο αλλοδαπός άνδρας που βοήθησε τον αναβάτη κανό υπέστη πολλές γρατσουνιές στην πλάτη του.

Οι αρχές στο Πουκέτ ζήτησαν για άλλη μια φορά από τους τουρίστες και τους κατοίκους να υπακούουν στις σημαίες και τις προειδοποιήσεις στις παραλίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.