ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το χώμα στο λόφο Patong δοκιμάστηκε για να εξεταστεί εάν οι πεζοί μπορούν να περπατήσουν

Πουκέτ -

Εμπειρογνώμονες κατολισθήσεων από το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων δοκιμάζουν πόσο ισχυρό είναι το έδαφος στο λόφο Πατόνγκ προτού εξετάσουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν στους πεζούς να περπατήσουν κατά μήκος του.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο δρόμος Patong θα είναι έτοιμος για χρήση μετά από προσωρινές εργασίες επισκευής που θα διαρκέσουν επτά ημέρες και οι εργασίες θα ξεκινήσουν αφού σταματήσει η τρέχουσα βροχή.

Τώρα η ενημέρωση:

Σήμερα το πρωί (21 Οκτωβρίουst) οι ειδικοί κατολισθήσεων χρησιμοποίησαν ένα μηχάνημα για να σκάψουν το δρόμο κοντά στην περιοχή κατολίσθησης στο λόφο Patong. Το μηχάνημα έσκαψε δύο μέτρα βάθος σε τέσσερα σημεία γύρω από την περιοχή της κατολίσθησης.

Θα αναλυθούν δείγματα εδάφους και βράχων για να δούμε πόσο ισχυρό είναι πριν από κάθε σκέψη να αφήσουμε τους πεζούς να περπατήσουν πάνω από το λόφο, κάτι που θα διαρκέσει περίπου τρεις ημέρες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.