Εννέα κολώνες ηλεκτρικής ενέργειας μπλοκάρουν μικρό δρόμο κοντά στο αεροδρόμιο στο Thalang

Thalang, Phuket -

Εννέα στύλοι υψηλής τάσης έπεσαν και απέκλεισαν έναν μικρό δρόμο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang.

Η αστυνομία του Tha Chatchai ανέφερε σήμερα το πρωί (20 Οκτωβρίουth) ότι εννέα στύλοι υψηλής τάσης έπεσαν σε έναν μικρό δρόμο κοντά στο αεροδρόμιο στην υποπεριφέρεια Maikhao.

Ωστόσο, ο δρόμος δεν επηρεάζει τον κεντρικό δρόμο Thep Kasattri και το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας. Οι υπάλληλοι της Αρχής Ηλεκτρισμού επιδιορθώνουν τους στύλους του ρεύματος και το ρεύμα έχει διακοπεί σε ορισμένες περιοχές.

Εν τω μεταξύ, Οι κάτοικοι στην υποσυνοικία Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket είχαν μπλακ άουτ για οκτώ ώρες μετά την πτώση πέντε στύλων υψηλής τάσης λόγω κακοκαιρίας και οι χρήστες του δρόμου υποφέρουν από κυκλοφοριακή συμφόρηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.