Οι κατολισθήσεις στον κεντρικό δρόμο στην Καμάλα εξακολουθούν να προκαλούν πονοκεφάλους στην κυκλοφορία

Kamala, Πουκέτ –

Οι κατολισθήσεις σε κεντρικό δρόμο στην Καμάλα έχουν προκαλέσει πονοκεφάλους στην κυκλοφορία καθώς χρησιμοποιείται ως μία από τις διαδρομές παράκαμψης από την Πατόνγκ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι αυτοκινητιστές που κατευθύνονται από το Kathu προς τον λόφο Patong ανέφεραν τη ζημιά στις 3:30 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (19 Οκτωβρίου). Στη μία πλευρά του δρόμου, η γη άρχισε να γλιστράει κάτι που κατέρρευσε την επιφάνεια του δρόμου και το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Οι χρήστες του δρόμου που θέλουν να πάνε στο Patong ή να φύγουν από το Patong μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κύριους τρόπους παράκαμψης.

  • Από το Patong στο Karon στο Kata στο Chalong στο Wichit στην πόλη του Πουκέτ ή
  • Από την Πατόνγκ στην Καμάλα μέχρι το Τσερνγκ Ταλάι στο Ταλάνγκ

Η αστυνομία του Πουκέτ προτρέπει τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι και να αποφύγουν να κατευθυνθούν προς την Πατόνγκ λόγω καθυστερήσεων στην κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους.

Τώρα για ενημέρωση:

Εν τω μεταξύ, σε μια παράκαμψη από την Πατόνγκ προς την Καμάλα προς την παραλία Σουρίν προς το Τσέρνγκ Ταλάι με κατεύθυνση προς το Ταλάνγκ, μια άλλη κατολίσθηση με βράχους και πλημμυρισμένα τμήματα προκάλεσε περισσότερους πονοκεφάλους στους χρήστες του δρόμου χθες αργά το απόγευμα (19 Οκτωβρίου).

Στις 3:40 π.μ. σήμερα το πρωί (20 Οκτωβρίου) εντοπίστηκαν περισσότερες κατολισθήσεις στον ίδιο δρόμο στο Kwuan Yak, στην Kamala, που απέχει περίπου 200 μέτρα από την προηγούμενη περιοχή.

Ο δρόμος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς δέντρα και ηλεκτρικοί στύλοι έφραξαν τον δρόμο. Οι αρχές εργάζονται για τον καθαρισμό του δρόμου. Οι οδηγοί οδηγούνται να χρησιμοποιούν κοντινούς μικρότερους και απότομους δρόμους παράκαμψης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.