Οκτώ άτομα απομακρύνθηκαν από την κατολίσθηση στο λόφο Ρανγκ στην πόλη του Πουκέτ

Πόλη του Πουκέτ -

Οκτώ άνθρωποι απομακρύνθηκαν τη νύχτα από κατολίσθηση στο λόφο Ρανγκ στην πόλη του Πουκέτ.

Τα σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το συμβάν μετά τα μεσάνυχτα (20 Οκτωβρίουth) σε κατάλυμα στο Kor Sim Bee Road στο Rang Hill στο Talad Nuea στην πόλη του Πουκέτ.

Οι ομάδες διάσωσης έφτασαν στο σημείο για να βρουν την άκρη του εδάφους στο λόφο Ρανγκ Οκτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός ηλικιωμένου, απομακρύνθηκαν από την περιοχή με κάποια δυσκολία.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Mueang Phuket Suwit Suriyawong επιθεώρησε την περιοχή σήμερα το πρωί και υποσχέθηκε να ανακτήσει και να επισκευάσει τα κατεστραμμένα σπίτια και τη γύρω περιοχή (20 Οκτωβρίου).

Πολλές κατολισθήσεις έχουν αναφερθεί σε όλο το νησί.

Η έντονη βροχόπτωση για πολλές ώρες προκάλεσε κατολισθήσεις στην Καμάλα, την Πατόνγκ και την Κάθου, οι οποίες κατέστρεψαν και τους στύλους ηλεκτροδότησης.

Σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία προκάλεσε κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ.

Οι κάτοικοι της Καμάλα στο Πουκέτ εξακολουθούν να υποφέρουν από ξαφνικές πλημμύρες όταν άμμος και χώμα εισέβαλαν στα σπίτια τους.

Ένα σπίτι ενός ιερέα στο Kathu έχει υποφέρει από πλημμύρες και κατολισθήσεις ακόμη και όταν περισσότερες βροχές έπληξαν το Πουκέτ τη νύχτα, περιπλέκοντας τις προσπάθειες καθαρισμού από τις πλημμύρες του Σαββατοκύριακου που ονομάζονται οι χειρότερες των τελευταίων δεκαετιών από ορισμένους κατοίκους της περιοχής.

Μια άλλη κατολίσθηση σε μεγάλο δρόμο στο Πουκέτ έχει μπλοκάρει μια ολόκληρη λωρίδα στη Ρασάντα, στο Μουάνγκ Πουκέτ, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.