Η περιοχή Chalong υφίσταται μπλακ άουτ καθώς πέφτουν πόλοι ρεύματος υψηλής τάσης προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση

Chalong, Πουκέτ –

Οι κάτοικοι στην υποσυνοικία Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket είχαν μπλακ άουτ για οκτώ ώρες μετά την πτώση πέντε στύλων υψηλής τάσης λόγω κακοκαιρίας και οι χρήστες του δρόμου υποφέρουν από κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού του Chalong ανακοίνωσε τα ζητήματα σήμερα το πρωί (20 Οκτωβρίουth). Πέντε στύλοι υψηλής τάσης έπεσαν στην πλευρά της νότιας λωρίδας της οδού Chao Fa West, απέναντι από το σχολείο Baan Chalong κοντά στον ναό Chalong από χθες (19 Οκτωβρίουth).

Το προσωπικό της Αρχής Ηλεκτρικής Ενέργειας του Chalong επισκευάζει τους στύλους ηλεκτροδότησης στους οποίους έχει διακοπεί το ρεύμα από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:30 σήμερα. Ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Εν τω μεταξύ, η Τροχαία Chalong ανακοίνωσε το προσωρινό κλείσιμο τμημάτων του Chao Fa West Road από τις 1:00 έως τις 5:00 σήμερα, ενώ γίνονται εργασίες επισκευής.

Το Phuket Express σημείωσε ότι αυτός είναι ένας από τους κύριους δρόμους παράκαμψης από Chalong - Kata - Karon - Patong.

Οι χρήστες του δρόμου που θέλουν να πάνε στο Patong ή να φύγουν από την Patong μπορούν να χρησιμοποιήσουν την παράκαμψη.

  • Από το Patong στο Karon στο Kata στο Chalong στο Wichit στην πόλη του Πουκέτ ή
  • Από την Πατόνγκ στην Καμάλα μέχρι το Τσερνγκ Ταλάι στο Ταλάνγκ

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ ανακοίνωσε τη δήλωση χθες το βράδυ (19 Οκτωβρίουth). Η ανακοίνωση ανέφερε: «Εάν δεν είναι απαραίτητο, αποφύγετε να κατευθυνθείτε προς την Πατόνγκ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπάρχουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία λόγω πολλών αυτοκινητιστών σε διάφορους δρόμους από την Patong προς το Chalong και την παραλία Surin και στις δύο διαδρομές παράκαμψης.»

Ο δρόμος Patong θα είναι έτοιμος για χρήση μετά από προσωρινές εργασίες επισκευής που θα διαρκέσουν επτά ημέρες και οι εργασίες θα ξεκινήσουν αφού σταματήσει η τρέχουσα βροχή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.