Μια άλλη κατολίσθηση εμποδίζει τη μικρότερη διαδρομή παράκαμψης από την Πατόνγκ προς την Καμάλα

Kamala, Πουκέτ –

Μια άλλη κατολίσθηση κατέστρεψε μια στέγη κτιρίου και απέκλεισε μια ολόκληρη μικρότερη διαδρομή παράκαμψης από την Πατόνγκ προς την Καμάλα, η οποία έχει προκαλέσει προβλήματα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι κατολισθήσεις σε κεντρικό δρόμο στην Καμάλα έχουν προκαλέσει πονοκεφάλους στην κυκλοφορία καθώς χρησιμοποιείται ως μία από τις διαδρομές παράκαμψης από την Πατόνγκ. Οι οδηγοί οδηγούνται να χρησιμοποιούν κοντινούς μικρότερους και απότομους δρόμους παράκαμψης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Σήμερα το απόγευμα (20 Οκτωβρίουth) η αστυνομία της Καμάλα ανέφερε άλλη μια κατολίσθηση σε μια μικρή διαδρομή παράκαμψης από το Layi – Patong στην Καμάλα. Η κατολίσθηση κατέστρεψε την οροφή του κτιρίου που απέκλεισε ολόκληρο τον δρόμο.

Στις 2:00 είναι διαθέσιμη μόνο μία μικρή διαδρομή παράκαμψης. Η αστυνομία κατάφερε να αφήσει τους αυτοκινητιστές που εισέρχονται στην Πατόνγκ να περάσουν το δρόμο σε λωρίδα μονής κατεύθυνσης. Η αστυνομία αναφέρει ότι έχει αρχίσει να σπάει και αυτό το δρομολόγιο. Οι αυτοκινητιστές προτρέπουν να χρησιμοποιήσουν την άλλη κύρια διαδρομή παράκαμψης στο Karon.

Στις 3:50 μ.μ. η κύρια διαδρομή παράκαμψης στην Καμάλα έχει ανοίξει για τους αυτοκινητιστές που αναχωρούν από την Πατόνγκ για λωρίδα μονής κατεύθυνσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.