Η στάθμη του νερού στο κανάλι Bang Yai ξεχειλίζει στην παλιά πόλη του Πουκέτ

Πόλη του Πουκέτ -

Η στάθμη των υδάτων στο κανάλι Bang Yai είχε φτάσει στις όχθες του προτού ξεχειλίσει και άρχισαν να πλημμυρίζουν ξανά ορισμένες περιοχές της περιοχής της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ.

Η βροχή συνεχίστηκε στο Πουκέτ όλη νύχτα και μέρα. Το νερό στο κανάλι Bang Yai, το οποίο διέρχεται από την περιοχή της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ, έχει φτάσει στις όχθες του ξανά και ξανά. Ορισμένα τμήματα στις περιοχές της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ και σε κοντινές περιοχές έχουν πλημμυρίσει, όπως στη διασταύρωση της τράπεζας Charter, στην οδό On Montri και στην οδό Phang Nga.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew έδωσε εντολή στον δήμο της πόλης του Πουκέτ να αντλήσει γρήγορα νερό από την περιοχή. Οι κάτοικοι της περιοχής προειδοποιούνται να μεταφέρουν τις ιδιοκτησίες τους σε υψηλότερες περιοχές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.