Οι κάτοικοι στο Thalang του Πουκέτ υποφέρουν από πλημμύρες μετά τη δυνατή βροχόπτωση που έπληξε ξανά το Πουκέτ

Thalang -

Οι κάτοικοι έχουν υποφέρει από πλημμύρες, ενώ η κυκλοφορία καθυστέρησε για πολλά χιλιόμετρα στον κεντρικό δρόμο Thep Kasattri στο Sri Soonthorn του Thalang μετά τη δυνατή βροχόπτωση που έπληξε ξανά το Πουκέτ.

Η δυνατή βροχόπτωση έπληξε ξανά το Πουκέτ χθες αργά το απόγευμα (18 Οκτωβρίουth) και κράτησε πολλές ώρες. Στην υποπεριοχή Sri Soonthorn και στην υποπεριφέρεια Thep Kasattri το νερό αυξήθηκε αργότερα έως και 60 εκατοστά, ειδικά στην περιοχή Baan Don κοντά στο Κινεζικό Ναό. Οι τοπικές αρχές έχουν βοηθήσει και έχουν δημιουργήσει μια κουζίνα για να μαγειρεύουν φαγητό για τους πλημμυροπαθείς.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew επισκέφτηκε επίσης τα θύματα των πλημμυρών στο Sri Soonthorn.

Εν τω μεταξύ, η νότια λωρίδα της οδού Thep Sattri στο Baan Liphon, στο Thalang, πλημμύρισε ξανά. Η κυκλοφορία καθυστέρησε για πολλά χιλιόμετρα όπου οι οδηγοί έμειναν καθηλωμένοι στο δρόμο για πολλές ώρες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.