Γέφυρα στο Thalang καταστράφηκε από πλημμύρα, θα εγκατασταθεί προσωρινή γέφυρα 

Thalang -

Μια προσωρινή γέφυρα Bailey εγκαθίσταται μετά την καταστροφή μιας γέφυρας στο Thalang από πρόσφατες πλημμύρες. Περισσότεροι από 50 κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι σε ένα χωριό αυτή τη στιγμή λόγω της καταστροφής της προηγούμενης γέφυρας.

Η γέφυρα, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να διασχίσει το κανάλι Bang Naew Dam στο Soi R-ree Uppatham στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn, καταστράφηκε από τις πλημμύρες χθες (18 Οκτωβρίουth). Περισσότερες από 10 οικογένειες με περισσότερους από 50 κατοίκους που ζουν σε ένα χωριό που φτάνει μόνο η γέφυρα είναι κολλημένες.

Το Υπουργείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) και το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης εγκαθιστούν μια προσωρινή γέφυρα, μια «γέφυρα Bailey» (δοκός) για τη διέλευση του καναλιού. Η γέφυρα αναμένεται να είναι έτοιμη για χρήση εντός τριών ημερών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.