Ένοπλος ύποπτος ληστεύει ένα ψιλικατζίδικο για 900 μπατ στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος λήστεψε και πήρε 900 μπατ από ένα ψιλικατζίδικο στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σήμερα το πρωί (19 Οκτωβρίου) στις 10:30 π.μ. σε ένα ψιλικατζίδικο στην οδό Chao Fa East Road στην υποπεριφέρεια Talad Nuea στην περιοχή Mueang Phuket. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει μια ταραγμένη γυναίκα υπάλληλο, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματός της.

Είπε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας ύποπτος από την Ταϊλάνδη χρησιμοποίησε ένα αντικείμενο παρόμοιο με ένα όπλο για να την σημαδέψει πριν πάρει 900 μπατ από το συρτάρι μετρητών και φύγει με ταχύτητα με μια μοτοσικλέτα.

Η αστυνομία ελέγχει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση και αναζητά τον ύποπτο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.