Η αστυνομία του Πουκέτ προτρέπει τον κόσμο να μείνει σπίτι λόγω πλημμυρών και κατολισθήσεων, αποφύγετε την Πατόνγκ

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Η αστυνομία του Πουκέτ προτρέπει τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι και να αποφύγουν να κατευθυνθούν προς την Πατόνγκ λόγω καθυστερήσεων στην κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αυτοκινητιστές που κατευθύνονται από το Kathu προς τον λόφο Patong ανέφεραν τη ζημιά στις 3:30 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (19 Οκτωβρίου). Στη μία πλευρά του δρόμου, η γη άρχισε να γλιστράει, κάτι που κατέρρευσε την επιφάνεια του δρόμου και το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ένας δρόμος που οδηγεί στο λόφο Patong από το Kathu στο Πουκέτ είναι τώρα προσωρινά κλειστός αφού άρχισε να καταρρέει από κατολίσθηση.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ ανακοίνωσε τη δήλωση απόψε (19 Οκτωβρίουth). Η ανακοίνωση ανέφερε: «Εάν δεν είναι απαραίτητο, αποφύγετε να κατευθυνθείτε προς την Πατόνγκ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπάρχουν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία λόγω πολλών αυτοκινητιστών σε διάφορους δρόμους από την Patong προς το Chalong και την παραλία Surin και στις δύο διαδρομές παράκαμψης.»

Οι αρχές καλούν τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι εκτός και αν υπάρξει έκτακτη ανάγκη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.