Η παλιά πόλη του Πουκέτ υπέστη τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων πενήντα ετών το περασμένο Σαββατοκύριακο, λένε κάτοικοι της περιοχής

Πουκέτ -

Η Παλιά Πόλη του Πουκέτ υπέστη τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 50 ετών το περασμένο Σαββατοκύριακο, δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στα μέσα ενημέρωσης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Έντονη βροχόπτωση στο Πουκέτ όλη τη νύχτα και μέχρι σήμερα το πρωί προκάλεσε πλημμύρες σε πολλές περιοχές χθες (16 Οκτωβρίουth).

Τώρα, για την ενημέρωση:

Οι ντόπιοι του Πουκέτ, συμπεριλαμβανομένου του κ. Rewat Areerob, του Προέδρου της Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO), ο οποίος είπε ότι είναι πολύ πάνω από τα πενήντα αλλά αρνήθηκε να δώσει την ακριβή ηλικία του, είπαν στο Phuket Express από τότε που γεννήθηκαν αυτή την πρόσφατη πλημμύρα στην παλιά πόλη του Πουκέτ. Η περιοχή της πόλης ήταν η χειρότερη πλημμύρα των τελευταίων 50 ετών».

Η κατάσταση στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ είναι πλέον κανονική καθώς τα νερά της πλημμύρας έχουν υποχωρήσει, αλλά πολλές οργανώσεις και εθελοντές έχουν συγκεντρωθεί για να καθαρίσουν τους δρόμους από τα σκουπίδια και τα συντρίμμια που παρασύρθηκαν από τις πλημμύρες.

Δυστυχώς, περισσότερες βροχές μπορεί να προβλεφθούν στο εγγύς μέλλον, αλλά δεν αναμένεται να είναι τόσο έντονες ή επίμονες όσο οι πρόσφατες καταιγίδες που προκάλεσαν εκτεταμένη καταστροφή στο Πουκέτ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η ισχυρή βροχόπτωση για πολλές ώρες προκάλεσε κατολισθήσεις στην Καμάλα, την Πατόνγκ και την Κάθου, οι οποίες κατέστρεψαν και πόλους ηλεκτρικού ρεύματος χθες (16 Οκτωβρίου).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.