Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επισκέπτεται τους πλημμυροπαθείς σε όλο το νησί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Woradet

Πουκέτ -

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ συνέχισε να επισκέπτεται σήμερα θύματα που εξακολουθούν να υποφέρουν από τις πλημμύρες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Έντονη βροχόπτωση στο Πουκέτ όλη τη νύχτα και μέχρι σήμερα το πρωί προκάλεσε πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Η Παλιά Πόλη του Πουκέτ υπέστη τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 50 ετών το περασμένο Σαββατοκύριακο, δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew επισκέφτηκε για πρώτη φορά την περιοχή της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ χθες και βοήθησε άμεσα κατά τη διάρκεια των πλημμυρών όπως φαίνεται παρακάτω (16 Οκτωβρίουth).

Τώρα, για την ενημέρωση:

Σήμερα, (17 Οκτωβρίουth), ορισμένες περιοχές στην υποπεριφέρεια Samkong, Rassada στην περιοχή Mueang Phuket έχουν κατοίκους που εξακολουθούν να υποφέρουν από τις πλημμύρες καθώς η στάθμη του νερού δεν έχει μειωθεί.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong και οι αξιωματούχοι Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) επισκέφτηκαν τα θύματα σε αυτήν την περιοχή.

Ο κυβερνήτης Narong έδωσε εντολή στους αξιωματούχους να βοηθήσουν γρήγορα τους κατοίκους, ενώ μια τεράστια αντλία νερού χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση του νερού από την περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.