Το Μετρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για δροσερό και θυελλώδη καιρό καθώς και ισχυρή βροχόπτωση

Ταϊλάνδη -

Το Μετρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης έχει προειδοποιήσει για δροσερό και θυελλώδη καιρό στα βόρεια της Ταϊλάνδης και ισχυρές βροχοπτώσεις στα νότια της Ταϊλάνδης.

Αυτό οφείλεται σε μια κυψέλη υψηλής πίεσης που καλύπτει το πάνω μέρος της Ταϊλάνδης, με αποτέλεσμα η βόρεια Ταϊλάνδη να έχει πιο δροσερό καιρό και ισχυρό αέρα. Εν τω μεταξύ, ένας μουσώνας παραμένει στο κάτω νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης προκαλώντας ισχυρές βροχοπτώσεις με ξαφνικές πλημμύρες, ειδικά σε περιοχές κοντά σε λόφους, βουνά και περιοχές λεκανών.

Τα κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν και στον Κόλπο της Ταϊλάνδης είναι πάνω από δύο μέτρα στην ανοιχτή θάλασσα κατά τη διάρκεια καταιγίδων. Τα σκάφη θα πρέπει να προχωρούν με προσοχή και να αποφεύγουν τις θυελλώδεις περιοχές.

Η τροπική καταιγίδα «Nesat» που τώρα καλύπτει τις Φιλιππίνες γίνεται ισχυρότερη και κατευθύνεται προς τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας σήμερα (16 Οκτωβρίουth). Η καταιγίδα αναμένεται να μεταφερθεί στην περιοχή του βόρειου Βιετνάμ γύρω στις 20 Οκτωβρίουth και γρήγορα γίνονται πιο αδύναμοι.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.