Η ισχυρή βροχόπτωση προκαλεί κατολισθήσεις στην Καμάλα, την Πατόνγκ και την Κάθου

Κάθου

Πουκέτ -

Η έντονη βροχόπτωση για πολλές ώρες προκάλεσε κατολισθήσεις στην Καμάλα, την Πατόνγκ και την Κάθου, οι οποίες κατέστρεψαν και τους στύλους ηλεκτροδότησης.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Έντονη βροχόπτωση στο Πουκέτ όλη τη νύχτα και μέχρι σήμερα το πρωί προκάλεσε πλημμύρες σε πολλές περιοχές.

Καμάλα

Οι κατολισθήσεις εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί (16 Οκτωβρίου) στον δρόμο Kathu – Na Koh στο Kathu, στην είσοδο του Giant Hill (Khao Yak) στην Kamala και στο λόφο Patong. Η κυκλοφορία εμποδίστηκε από χώματα και μεγάλους βράχους που κατέβηκαν από κοντινούς λόφους.

Πατόνγκ

Πατόνγκ

Η γειτνίαση με τις κατολισθήσεις κατέστρεψε και ορισμένους στύλους ηλεκτροδότησης. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Οι αρμόδιες αρχές συνδράμουν στην περιοχή.

Κάθου

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.