Το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων του Πουκέτ σχεδιάζει να κατασκευάσει υπόγεια διάβαση και τραμ στο Thalang

Πουκέτ -

Το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων σχεδιάζει να κατασκευάσει μια υπόγεια διάβαση και τραμ στη διασταύρωση της προβλήτας στην περιοχή Thalang του Πουκέτ.

Το κόστος κατασκευής αναμένεται να είναι 2.36 δισεκατομμύρια μπατ. Η υπόγεια διάβαση θα έχει τρεις λωρίδες και θα περνά κάτω από το μνημείο Thao Thep Krasattri και Thao Si Sunthon για να διευκολύνει την κυκλοφορία γύρω από τη διασταύρωση Pier, σύμφωνα με τις αρχές του Πουκέτ. 1,574 τετραγωνικά μέτρα γης που περιβάλλει τη διασταύρωση θα απαλλοτριωθούν από παρακείμενες εγκαταστάσεις για να προχωρήσει το έργο.

Η είσοδος της υπόγειας διάβασης θα είναι στο Cathay Gems Phuket της Νοτιοανατολικής Ασίας και η έξοδός της θα είναι στο πολυκατάστημα Robinson. Το ιστορικό μνημείο δεν θα επηρεαστεί από την κατασκευή, διαβεβαίωσαν οι αρχές του Πουκέτ.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου της υπόγειας διάβασης, το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων θα προχωρήσει στην κατασκευή τραμ, που θα περικλείσει το μνημείο και θα γίνει μια νέα υποδομή μεταφορών στο Thalang.

Το όλο έργο αναμένεται να ξεκινήσει το 2024 και να ολοκληρωθεί το 2027.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.