Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το 28ο Τρίαθλο με αθλητές από 38 χώρες

Πουκέτ -

η 28th Το Laguna Phuket Triathlon θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα με αθλητές από 38 χώρες να συμμετέχουν.

Το τρίαθλο θα αποτελείται από κολύμπι σε θάλασσα και λιμνοθάλασσες για απόσταση 1.8 χιλιομέτρων, ποδήλατο πάνω και κάτω σε λόφους για 50 χιλιόμετρα και τρέξιμο σε τοπικούς δρόμους για 12 χιλιόμετρα και άνω.

Η κ. Prapa Hemmin, από την Laguna Resort and Hotel Company, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, «Το Laguna Phuket Triathlon είναι ένα πολύ διάσημο αθλητικό γεγονός μεταξύ των παγκόσμιων αθλητών. Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που βοηθά στην προώθηση του Πουκέτ στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι περιμένουν να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση.”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου και για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.