Το Πουκέτ αναμένει να δημιουργήσει τουλάχιστον 2 δισεκατομμύρια μπατ κατά τη διάρκεια αυτού του μεγάλου σαββατοκύριακου διακοπών

Πουκέτ -

Το Πουκέτ αναμένει να δημιουργήσει τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια μπατ κατά τη διάρκεια αυτού του μακρύς τετραήμερο σαββατοκύριακο διακοπών.

Η Διευθύντρια του Γραφείου Τουριστικής Αρχής του Πουκέτ κα Nantasiri Ronnari είπε στο Phuket Express, «Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων αργιών από τις 13 Οκτωβρίουth έως τον Οκτώβριο 16th Υπάρχουν 24,370 διεθνείς επισκέπτες από 137 πτήσεις σε 29 αεροπορικές εταιρείες που φθάνουν, ενώ 28,038 Ταϊλανδοί επισκέπτες από 217 πτήσεις σε επτά αεροπορικές εταιρείες φτάνουν».

«Περιμένουμε περίπου 152,691 επισκέπτες στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων διακοπών που πιστεύουμε ότι θα αποφέρουν τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια μπατ». κατέληξε η κ. Ναντασίρη.

Ο καιρός έχει παραμείνει ευνοϊκός μέχρι στιγμής φέρνοντας πολλούς τουρίστες, εγχώριους και διεθνείς τόσο στο νησί όσο και στις παραλίες. Τα εστιατόρια και οι χώροι διασκέδασης φαίνεται να είναι πολυσύχναστα, ειδικά στην περιοχή Patong, όλο το Σαββατοκύριακο μέχρι στιγμής. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα ή προβλήματα που να επηρεάζουν τους τουρίστες και τους επισκέπτες.

Η αστυνομία του Πουκέτ έχει επίσης εντείνει τις περιπολίες και την επιβολή, δεσμευόμενη να κρατήσει ασφαλείς όλους τους επισκέπτες που έρχονται για τις διακοπές. Αυτό έρχεται ως μέρος μιας εθνικής καταστολής των παράνομων ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων για τον μήνα Οκτώβριο, εν μέρει λόγω του τραγικού μαζικού πυροβολισμού/μαχαιρώματος την περασμένη εβδομάδα σε έναν παιδικό σταθμό στο Nong Bua Lamphu που σκότωσε δεκάδες, κυρίως παιδιά.

Οι διακοπές οφείλονται στην επέτειο των έξι ετών από τον θλιβερό θάνατο της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας, Βασιλιά Rama IX The Great, που ήταν στις 13 Οκτωβρίου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.