Ο αριθμός των Κορεατών τουριστών αυξάνεται κατά 20% στο Πουκέτ μετά το roadshow στην Κορέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Πουκέτ -

Ο αριθμός των Νοτιοκορεατών τουριστών στο Πουκέτ αυξήθηκε κατά 20 τοις εκατό μετά από μια τουριστική εκδήλωση roadshow στην Κορέα τον περασμένο μήνα.

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα υπάρχουν τουλάχιστον 10,000 Κορεάτες τουρίστες που θα επισκέπτονται το Πουκέτ που θα αποφέρουν τουλάχιστον 200 εκατομμύρια μπατ.

Ο αριθμός των Κορεατών τουριστών που έχουν επισκεφθεί το Πουκέτ αυξήθηκε κατά 20% μέσα σε δύο εβδομάδες μετά την έκθεση roadshow, όπως ανέφεραν οι αξιωματούχοι του Πουκέτ και του τουρισμού.

Από 1 Μαΐουst μέχρι τον Σεπτέμβριο 18th, ο αριθμός των Νοτιοκορεατών τουριστών στο Πουκέτ ήταν 10,252 ενώ μέχρι τις 13 Οκτωβρίουth, ο αριθμός ήταν 13,767, σύμφωνα με την καθημερινή έκθεση Immigration.

Η Ταϊλάνδη εισέρχεται στην κρίσιμη «υψηλή σεζόν» της, το τέταρτο τρίμηνο, σύντομα και εντείνει τις προσπάθειες για την τόνωση του τουρισμού σε ολόκληρη τη χώρα.

Αυτό έρχεται αφότου η πανδημία Covid-19 ουσιαστικά έκλεισε την ξένη τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης, μια σημαντική πηγή εθνικού ΑΕΠ, για περισσότερα από δύο χρόνια λόγω των συνοριακών ελέγχων και των επιχειρηματικών περιορισμών.

Στο Πουκέτ, η τουριστική βιομηχανία είναι υπεύθυνη για το σύνολο σχεδόν του ΑΕΠ του νησιού.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.