Έκρηξη σε εργοστάσιο στο Wichit συναγερμό των κατοίκων

Wichit -

Μια έκρηξη σε εργοστάσιο στο Wichit, στην υποπεριφέρεια, στην περιοχή Mueang Phuket ανησύχησε τους κατοίκους.

Οι κάτοικοι άκουσαν μια δυνατή έκρηξη στο Baan Ao Makham πριν ανέβει μαύρος καπνός στον ουρανό. Οι πυροσβέστες του Wichit ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 3:30 σήμερα το απόγευμα (14 Οκτωβρίουth) σε βιομηχανικό εργοστάσιο.

Οι πυροσβέστες και η αστυνομία του Wichit έφτασαν στο εργοστάσιο με πυροσβεστικά οχήματα προτού η φωτιά τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο. Ο μαύρος καπνός εξαφανίστηκε γρήγορα. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε ευρύτερη περιοχή.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η αιτία της έκρηξης ήταν από έναν υψικάμινο μέσα στο εργοστάσιο που βουλώθηκε και θερμάνθηκε υπερβολικά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.