Μολυσμένο θαλασσινό νερό βρέθηκε στο Πουκέτ, οι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν αποτελεί περιβαλλοντικό κίνδυνο

Πουκέτ -

Το μολυσμένο θαλασσινό νερό που βρέθηκε στο Πουκέτ δεν έχει προκαλέσει περιβαλλοντική ζημιά, δήλωσαν αξιωματούχοι του νησιού.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων ανακοίνωσε χθες (13 Οκτωβρίουth) ότι ειδοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας τους ότι βρέθηκε λεκές στο θαλασσινό νερό κοντά στην προβλήτα Chalong, νότια του Πουκέτ. Η ακριβής τοποθεσία ήταν στα νότια της προβλήτας που οδηγεί στο νησί Phi Phi στο Krabi.

Αξιωματούχοι του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων επιθεώρησαν 79 χιλιόμετρα θαλάσσιας περιοχής μετά την σχετική αναφορά. Ένας λεκές από λάδι βρέθηκε στα βορειοανατολικά του 'L Island' περίπου 400 μέτρα συνολικά. Ωστόσο, το μολυσμένο θαλασσινό νερό δεν έχει προκαλέσει ζημιά στο περιβάλλον και στους παράκτιους πόρους της περιοχής. Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων παρακολουθεί στενά την περιοχή.

Δεν ήταν αμέσως σαφές ποια ήταν η πηγή του λεκέ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.