ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το πτώμα που βρέθηκε στο νησί Phangan επιβεβαιώθηκε ως αγνοούμενος Ρώσος

ΦΩΤΟ: MGR Online

Νησί Phangan, Surat Thani -

Ένα πτώμα που βρέθηκε στο νησί Phangan επιβεβαιώθηκε ως αγνοούμενος Ρώσος.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία Phangan ειδοποιήθηκε από έναν υπήκοο της Μιανμάρ που εξερευνούσε μια δασώδη περιοχή ότι ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν σε ένα πυκνό δάσος κοντά στο λόφο Kee Rad, το οποίο απέχει ένα χιλιόμετρο από το νοσοκομείο Phangan.

Τώρα για την ιστορία των ενημερώσεών μας:

Ο Γενικός Διευθυντής Μετανάστευσης του Surat Thani, συνταγματάρχης Supparuek Pankosol, είπε στον τοπικό Τύπο πρόσθετες λεπτομέρειες: «Βρέθηκε μια τσάντα κοντά στο σώμα με διαβατήριο που αναγνώριζε θετικά τον κ. NIKITA GRIGOREV, 30, Ρώσο υπήκοο με τέσσερις φωτογραφίες και 300 μπατ στην τσάντα. ”

«Τον περασμένο μήνα ο κ. PAVEL CHETVERTINOVSKII, 35, Ρώσος υπήκοος, είχε υποβάλει αναφορά στην αστυνομία του Koh Phangan ότι ο φίλος του κ. NIKITA είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο Koh Phangan ενώ νοσηλευόταν για κατάθλιψη».

«Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και έλεγξε πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, αλλά απέτυχε να τον βρει έως ότου το σώμα του βρέθηκε ένα μήνα αργότερα σε μια δασώδη περιοχή. Ωστόσο, η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Supparuek.

Δεν υπήρχε κανένα σημάδι φάουλ, δήλωσε ο συνταγματάρχης Supparuek. Η αστυνομία εργάζεται επί του παρόντος με την υπόθεση ότι ο Ρώσος έφυγε από το νοσοκομείο στη ζούγκλα, αποπροσανατολίστηκε και χάθηκε και πέθανε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.