Αξιωματικοί του Πουκέτ περιπολούν στην παραλία Patong και γύρω από χώρους διασκέδασης για να καταστείλουν παράνομα ναρκωτικά και πυροβόλα όπλα

Πατόνγκ –

Οι αξιωματικοί περιπολούσαν στην παραλία Patong και γύρω από χώρους διασκέδασης για ασφάλεια για να καταστείλουν τα παράνομα ναρκωτικά και τα πυροβόλα όπλα.

Μια ομάδα αξιωματικών από το Γραφείο της Περιφέρειας Kathu με επικεφαλής τον κ. Pipop Sudkhao και τον M. Jirawat Namart επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla και στην παραλία Patong χθες το βράδυ (12 Οκτωβρίου).

Ο κ. Pipop είπε στο Phuket Express, «Η επιθεώρηση αποσκοπεί στη διασφάλιση καλύτερης ασφάλειας καθώς περισσότεροι ξένοι τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή και μιλήσαμε επίσης με τους υπεύθυνους των χώρων διασκέδασης. Σαρώσαμε ύποπτα αντικείμενα όπως σακίδια και εξασφαλίσαμε ασφάλεια. Ταυτόχρονα θέλουμε να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη των τουριστών και να καταστείλουμε τα παράνομα ναρκωτικά».

Ακολούθησε η επιθεώρηση Τρεις υπάλληλοι της ψυχαγωγίας στην οδό Bangla στην Πατόνγκ συνελήφθησαν με ναρκωτικά αφού φέρεται να πουλούσαν ψεύτικη κοκαΐνη σε τουρίστες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.