Η παλιά φυλακή του Πουκέτ θα μετατραπεί σε δημόσιο πάρκο

Πουκέτ -

Η παλιά φυλακή του Πουκέτ στην πόλη του Πουκέτ θα μετατραπεί σε δημόσιο πάρκο με χώρους στάθμευσης.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob είπε στο Phuket Express, «Η παλιά φυλακή βρίσκεται στην οδό Damrong στην υποπεριφέρεια Talad Yai, στην περιοχή Mueang Phuket, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Είναι σε οικόπεδο 40 Rai.”

«Η παλιά φυλακή χρησιμοποιήθηκε πριν από 121 χρόνια. Ήταν πολύ μικρό για τον αυξανόμενο αριθμό των κρατουμένων. Όλοι οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στη νέα μεγαλύτερη φυλακή στο Thalang». δήλωσε ο Rewat.

Η Νέα Επαρχιακή Φυλακή του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn άνοιξε επίσημα μετά από δύο χρόνια με τους κρατούμενους να έχουν μετακομίσει πλήρως.

«Θέλουμε να μετατρέψουμε αυτό το μέρος σε ένα νέο δημόσιο πάρκο με χώρους στάθμευσης. Οι άνθρωποι στην πόλη του Πουκέτ θα έχουν ένα νέο μέρος με καθαρό αέρα για άσκηση», πρόσθεσε ο κ. Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.